Success day – Dan Uspjeha – Osvrt


Lokalni event – Dan uspjeha

Datum – 11.03.2023.

Organizator – Forever Living Products Hrvatska (Ured Zagreb)

Lokacija – Hilton Garden Inn Zagreb – Radnička cesta 21. Zagreb 10.000

Početak – 12:00 sati


Kako je prošao Dan uspjeha u Zagrebu, 11.03.23?

Prošao je izvrsno i može vam biti žao, ako niste bili sa nama! Proslavili smo uspjeh svih poslovnih partnera Forevera u krugu naše regije, na Danu uspjeha, koji je održan 11.03.23. u Hilton Garden Inn hotelu u Zagrebu. Iako je event bio organiziran u Zagrebu, to nije sprječilo poslovne partnere da nam se pridruže iz UK, Njemačke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i cijele Hrvatske kako bismo zajednički obilježili ovaj jedinstveni dan i proslavili poslovni uspjeh.

Uz mnogobrojne uspješne partnere Forevera i predavače iz Hrvatske i šire regije koji su nam nesebično prenijeli svoje inspirativne priče i svoja znanja, imali smo štošta za naučiti. Kako su oni ostvarili uspjeh za sebe, to su jedinstvene priče koje trebate čuti od njih samih. Oni su poduzetnici i lideri. Vjerujem da ćete imati priliku poslušati svaku od njihovih priča.

Dojmovi se još uvijek sliježu, a cjelokupnu atmosferu koja je vladala eventom ipak treba doživjeti u živo. Motivaciju za daljni napredak i rast u poslovanju koji smo dobili nema cijenu. Svakako bih preporučila ako iz nekog razloga niste prisustvovali, da ne propustite sljedeći event. Da je Forever izuzetan domaćin, u organizaciji ureda Hrvatske potvrđuje i činjenica topline njihove dobrodošlice prema nama i našim gostima.


Slika vrijedi tisuću riječi, uvjerite se sami….

Veselimo se sljedećem susretu koji je najavljen za 10 mjesec u Lovranu, a koji će zasigurno donijeti još više inspiracije i mogućnosti za rast i razvoj. Ako se pitate “Dali je poduzetništvo za mene?” pročitajte više o tome na mojim stranicama, u sekciji objave.

PODJELI OBJAVU

ISPUNI PRIJAVU

ZADNJE OBJAVE

EVENTI

ISPUNI PRIJAVUZADNJE  OBJAVE