Success day – Dan Uspjeha


Lokalni event – Dan uspjeha

Datum – 21.10.2023.

Organizator – Forever Living Products Hrvatska (Ured Zagreb)

Lokacija – Hotel Excelsior Lovran – Šetalište Maršala Tita 15.  Lovran 51415

Početak – 12:00 sati


O čemu se tu radi? Event u organizaciji zagrebačkog ureda tvrtke Forever Living Products, održati će se 21.10.2023 godine u hotelu Excelsior, na adresi Šetalište Maršala Tita 15 u Lovranu.

Svi suradnici, poslovni partneri (sadašnji i budući), kupci i oni koji će to tek postati, su dobrodošli.

Event ima prvenstveno informativno zabavnu svrhu, sa kraćim dijelom koji će se odnositi na edukaciju namjenjenu poslovnim partnerima.

Ujedno slavimo 24. godine Forevera u Hrvatskoj i nadamo se da će nas dopasti i koji komad torte :)

Upoznajte hrvatske predstavnike kompanije, njihove suradnike, poslovne partnere i općenito ljude povezane sa Foreverom na našim prostorima. Naravno, vrijedno je poslušati i predavače tj njihov uvid u suradnju sa kompanijom, te svjedočiti priznanjima za postignute rezultate u proteklom razdoblju. Uspješni ljudi iz regije ispričati će svoja iskustva i nadamo se pokazati kako su ostvarili uspjeh surađujući sa Foreverom.

Program


Voditeljica programa : Andrea Žantev, Senior Managerica

Najavljeni predavači : Branka Đaja – voditeljica HR ureda, Dr. Gabor & Dr. Dora Szocs – Country Manageri – video javljanje, Peter Lenkey – operativni direktor

Iz organizacijskih razloga, molim vas da svoju zainteresiranost prisustvovanju izrazite kroz formu na mojoj Kontakt stranici. Pošaljite mi kratku poruku, (Predmet : Dan uspjeha) sa osnovnim podacima, kako bih vas mogla kontaktirati i dogovoriti sa vama detalje oko prisustvovanja. Apsolutno sam uvjerena da bi ovaj dan mnogima mogao promijeniti životnu perspektivu na bolje. Vjerojatno ste već čuli za Forever na ovaj ili onaj način, no to u stvari i nije važno.

Što god da ste čuli, pozivam Vas da osobno provjerite koliko su tvrdnje istinite ili nisu. Kako će te inače znati, ako ne vidite vlastitim očima? Svatko ima neku svoju priču koja se temelji na njegovoj ili njenoj perspektivi tj kutu gledanja. Ako vam se kutovi gledanja ne poklapaju, onda vam ni mišljenje nije isto. I baš zbog toga, najbolje je doći osobno i provjeriti. Moguće je da vam se neće svidjeti. Onda će te znati i nećete se više time zamarati. Ali…. Što ako je situacija obrnuta? Što ako je za vas? Što ako vam se svidi? Što ako je ovo baš prava prilika za vas….a vi niste bili tu i niste vidjeli.

Možete li si zaista priuštiti još jednu propuštenu priliku?

Zabavni program


Tokom programa zabavljati će nas Boris Rogoznica.

Predviđeno trajanje eventa : 4 sata.

Kupovina ulaznica:

Ulaznica 5€  (Šifra: SD001-20239)

Ulaznica + večera 37€  (Šifra: SD002-2023)


Specijalne ponude smještaja u Hotelu Excelsior:

Rezervirajte smještaj direktno koristeći promo kod SD2023 na stranici: www.liburnia.hr

Rok za rezervacije smještaja po povlaštenim cijenama je do 05.10.2023., a nakon toga, rezervacije su moguće na upit, prema raspoloživosti hotela.

Za dodatne informacije i pomoć:

📞 Kontaktirajte rezervacijski centar Liburnia Hotels & Villas:

📧 reservation.mice@liburnia.hr
☎ +385 51 710 444

Prilikom kontaktiranja, referirajte se na promo kod SD2023 ili naziv događanja „Successful Days“.

Radujemo se Vašem dolasku i proslavi zajedno!

Snaga Forevera je snaga ljubavi

Kontakt osoba : Martina Štajdohar

FBO-Managerica

 

PODJELI OBJAVU

ISPUNI PRIJAVU

ZADNJE OBJAVE

EVENTI

ISPUNI PRIJAVUZADNJE  OBJAVE