Forever Living Hrvatska

Forever Living je prisutan u Hrvatskoj od 1999 godine. Zastupljen je centralnim uredom u Zagrebu. Trenutno Forever u HR pokriva samo 1% tržišta! Radeći po Foreverovom dokazanom modelu širenja, znamo kako taj postotak podići na puno veći nivo u idućih nekoliko godina! Da bi to mogli realizirati, tražimo ozbiljne ljude. Ljude koji su spremni raditi i uzeti postotak tržišta, ne samo u Hrvatskoj, već i u široj regiji. U regionalnim uredima su uspostavljeni sustavi poslovanja koji vam uvelike pomažu u razvoju i izgradnji ovog posla a funkcioniraju jako dobro, i bilježe značajno povećanje prometa na mjesečnoj razini u odnosu na isti period prethodnih godina! Trenutno se fokusiramo na poslovanje preko interneta, jer na taj način dodatno umanjujemo troškove poslovanja, a istvremeno možemo doprijeti do mnogo većeg broja ljudi.

Predstavništvo kompanije

Predstavništvo kompanije se nalazi na adresi Trakošćanska 16. Zagreb. Tvrtka je registrirana u Zagrebu, na trgovačkom sudu i plaća porez u Hrvatskoj. Poslovanje i suradnja podliježe EU i RH regulativi. Dakle sve je potpuno legalno i nije ostavljen prostor za financijske malverzacije ili manipulacije. Sve su to javno dostupni podaci i lako se provjere. Ovo je meni osobno bilo izrazito važno, ako uzmemo u obzir masu raznih primamljivih “ponuda”, raznih “uspješnih” kompanija registriranih, u tamo nekim čudnim zemljama… Ukratko, bilo mi je važno da se ne radi o prevari. Možete otići do ureda i fizički vidjeti da tamo zaista rede živi ljudi i da ova tvrtka, u RH uredno posluje već dugi niz godina.Napominjem da se ovdje ne radi o običnom dućanu u koji uđete sa ceste i kupite što vidite napolici.

Radi se o veleprodaji i ako niste suradnik ili barem registrirani kupac, nećete moći kupiti ništa. Taj se dio priče odvija kroz poslovne partnere i suradnike, koji vam mogu omogućiti povlaštenu kupovinu uz popust. Ako je ovo nešto što vam je zanimljivo, slobodno mi se obratite i ja ću vam omogućiti pristup po povlaštenim uvjetima.

Više od 9,5 miliona poslovnih suradnika diljem svijeta uspješno surađuju sa ovom kompanijom, kako bi si osigurali sigurniju i zdraviju budućnost! Od osnutka 1978 godine pa do danas, Forever bilježi konstantan godišnji rast, te je u zadnjih 40 godina izrastao u pravog globalnog giganta!

ON-Line poslovanje

Prateći globalne trendove smatramo da je mnogo jednostavnije i praktičnije razviti poslovanje koristeći internet i društvene mreže!
Da bi ste provjerili kako se možete uklopiti u ovu priču, postati djelom našeg tima i pokrenuti svoje poslovanje, zatražite dodatne informacije i pošaljite nam svoje podatke kroz formu na kontakt stranici. Naravno, bilo bi mnogo efikasnije i bolje Ispuniti prijavu, i na taj način, uz nešto više podataka, skratiti proces odabira. To možete učiniti ovdje ili sa bočne trake pored bilo kojeg posta u sekciji SURADNJA.Poslovna suradnja

Forever omogućuje “običnim” ljudima da pokrenu vlastitu tvrtku te da vlastitim radom i zalaganjem sebi i svojoj obitelji osiguraju sigurnu budućnost! Ovo je prilika da pokrenete posao sa ogromnim potencijalom, bez ograničenja, po dokazanom poslovnom modelu koji zaista daje rezultate, dok ujedno održavate ravnotežu između radnog i slobodnog vremena!

Network marketing, poznat kao i timski marketing je efikasan i dokazan poslovni model koji u svojoj osnovi zadržava “osobnu preporuku” kao osnovu poslovanja, da bi kompanija mogla distribuirati svoje usluge ili proizvode. Forever je u stvari dobro organizirana i strukturirana mreža poslovnica, osmišljenih da omoguće ljudima pokretanje svojih vlastitih neovisnih kompanija.

Umjesto da ulaže ogroman novac u reklamne i marketinške kampanje, taj se novac dijeli poslovnim partnerima koji troše proizvode i dijele mogućnost zarade sa drugima! I što sad to znači?

Marketing za Forever odrađuju poslovni partneri, ukratko šire informaciju o kompaniji, o proizvodu i načinu poslovanja. Ovako postavljena poslovna struktura ima mnogo financijskih prednosti sa kojima se tradicionalni model poslovanja jednostavno ne može nositi!

Bez rizika

Što znači bez rizika? To znači da se radi o zaista minimalnim početnim ulaganjima, u odnosu na klasično poduzetništvo, gdje su te cifre daleko veće a ujedno je i rizik daleko veći. Tradicionalni poslovni model zahtjeva poveća investicijska ulaganja na samom početku, što često tjera ljude u dugove. Ovdje to jednostavno nije potrebno. Ne morate brinuti o poslovnom prostoru, proizvodnji, zaposlenicima, skladištu, distribuciji ili naplati! Forever će se pobrinuti za to.

Nema visokog rizika ili konkurencije, ali postoji sustav koji će vas naučiti kako raditi sa rezultatom. Kao nečiji zaposlenik, uvijek ste ograničeni visinom dohotka! Ovdje niste ograničeni ničime. Tko više radi, više i zaradi! Mođunarodna poslovna politika određuje iste uvjete i benifite bez obzira na vjeru, rasu, spol, nacionalnost ili državu u kojoj živite.

Svi kreću sa iste točke, koliko daleko žele ići, zavisi od vaše ambicije i rada koji ste spremni uložiti.

Forever Living – Kompanija visokog kredibiliteta

Forever posjeduje nekretnine u vrijednosti 1.5 milijardi dolara! Nema zaduženja niti kredita! Bilježi konstantan rast, od samog osnutka već 40 godina. Posjeduje 92% ukupne svjetske proizvodnje Aloe Vere i proizvoda na bazi aloe vere.

Vlasnik je svih plantaža, proizvodno-prerađivačkih kompleksa, laboratorija, sustava distribucije i poslovnica. Vertikalno je intergriran, ne koristi vanjske ko-operante, što znači da kontrolira cjelokupan proces proizvodnje i samim time jamči kvalitetu proizvoda. Nije podložan kretanju na svjetskom tržištu zbog zatvorenog sustava proizvodnje, distribucije i naplate. Kada Vam je zadnji puta jedna ovako velika i stabilna kompanija ponudila partnerstvo?


PODJELI OBJAVU

ISPUNI PRIJAVU

ZADNJE OBJAVE

EVENTI

ISPUNI PRIJAVUZADNJE  OBJAVE