Forever Living Model poslovanja

Forever Living Model poslovanja ima mnogo prednosti i mnoge su vidljive u samom startu, no ja ću se fokusirati na, po meni, tri naj važnije stvari, koje bi svakom poduzetniku mogle značajno olakšati poslovanje.

Deficitarni proizvodi

Proizvodi na bazi aloe vere, jedne od naj ljekovitijih biljaka na planeti, dokazane kvalitete i učinka. Usmjereni na poboljšanje zdravlja i ljepote, a nedostupni masovnom tržištu. Forever posjeduje 92% ukupne svjetske proizvodnje aloe vere i proizvoda na bazi aloe vere.
Od samog osnutka kompanije, proizvodnja se bazira na ekološkim principima.

Marketing plan

Forever Living Model poslovanja nudi pravedan sustav raspodjele novca, prema provjerenom modelu, baziranom na učinku. Postojan i jednak za sve partnere u regiji a ujedno i cijelom svijetu. Sustav napredovanja utemeljen na ostvarenim rezultatima, propisan poslovnom politikom. Ne, to nije shema za “brzo bogaćenje” tipa lanac sreće, piramida ili bilo što slično tome. Ako ne radiš, nema zarade, ali što više radiš, veća je i zarada. Nema limita.

Sustav naplate i dostave

Forever Living Model poslovanja je uhodan, stabilan, zatvoreni i vertikalno intergriran sustav proizvodnje, skladištenja i dostave proizvoda do krajnjeg korisnika. Kompanija se ujedno brine o naplati, licencama, certifikatima i lokalnom zakonodavstvu. Da, sve je legalno, isplate su na bankovni račun osobe, obrta ili firme i plaća se porez.

PODJELI OBJAVU

ISPUNI PRIJAVU

ZADNJE OBJAVE

EVENTI

ISPUNI PRIJAVUZADNJE  OBJAVE