PRIVATNOST I POSLOVANJE

MARTINA ŠTAJDOHAR

Poslovanje

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Martina Štajdohar ne može jamčiti da će materijali sadržani na ovoj stranici biti uvijek pregledni ili bez pogreške. Da će oštećenja biti ispravljena ili da su ova web stranica ili poslužitelj/server koji je čini dostupnom bez virusa i/ili potpuno funkcionalni, točni i pouzdani.

Ni u kojem slučaju Martina Štajdohar neće biti odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, koja može proizaći iz korištenja ili gubitka podataka u vezi s korištenjem ove web stranice. Dodatno, Martina Štajdohar se odriče svake odgovornosti proizašle iz manipulacija računalnim sustavom korisnika interneta od strane neovlaštenih osoba. U tom kontekstu, izričito upozoravamo na opasnosti od računalnih virusa i mogućnosti ciljanih napada od strane hakera. Neke poveznice na ovoj web stranici vode na web stranice trećih osoba. Te web stranice nisu ni u kojem obliku pod nadzorom Martine Štajdohar.

Iz tog se razloga Martina Štajdohar se odriče svake odgovornosti za ispravnost, potpunost i zakonitost sadržaja tih web stranica i mogućih ponuda ili usluga koje se nude putem tih web stranica. Kada koristite internet, trebali biste osigurati odgovarajuću zaštitu od virusa i drugih sigurnosnih rješenja. Preporučujemo da pokrenete protuvirusni program prilikom preuzimanja bilo kakvih materijala s interneta. Martina Štajdohar ne može prihvatiti odgovornost za bilo kakav gubitak, ometanje ili oštećenje vaših podataka ili vašeg računalnog sustava koji se može pojaviti pri preuzimanju ili postavljanju podataka na ovoj web stranici. Svim korisnicima ove web stranice strogo je zabranjeno bilo kakvo ubacivanje virusa ili drugih materijala koji su zlonamjerni ili tehnološki štetni.

Korisnici su posebno upozoreni da Martina Štajdohar zbog same prirode interneta ne može jamčiti sigurnost i tajnost prikupljenih podataka iz posebnih programa, niti odgovarati u bilo kojem smislu u slučaju gubitka ili neovlaštenog korištenja prikupljenih podataka. Korištenjem ove web stranice smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja. Svi gore navedeni uvjeti korištenja stupaju na snagu danom njihove objave na ovoj web stranici.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano uz izjavu o odricanju odgovornosti, kontaktirajte nas na: e-mail: admin@martina.stajdohar.com

POLITIKA PRIVATNOSTI I POSLOVANJA

Web stranica https://martina.stajdohar.com je isključivo vlasništvo Martine Štajdohar,  OIB: 04518347570, sa prijavljenim  mjestom stanovanja u Velikoj Gorici. Adresa web stranice je https://martina.stajdohar.com

Koje osobne podatke stranica prikuplja i zašto?

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako bi lakše detektirali spam. Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Svi podaci poslani putem kontakt forme na stranici neće biti poslani trećim stranama niti dijeljeni sa njima u bilo kojem obliku. Vaša privatnost nam je važna. Ovo vrijedi i za korisničke podatke članova stranice koji na njoj imaju otvoren račun u ulozi kupca, korisnika, autora ili administratora.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana. Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik. Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dan.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu. Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitika i dijeljenje podataka – Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje. Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano uz privatnost i politiku poslovanja, kontaktirajte nas na: e-mail: admin@martina.stajdohar.com

Kontakt

POVEŽIMO SE

Pravovremen pristup informacijama je važna stvar i čini veliku razliku u poslovanju. Imati pravu informaciju u pravo vrijeme je gotovo neprocjenjivo. To uvijek čini značajnu razliku između uspjeha i neuspjeha. Ako tražite rješenje životnih problema, možda je ovo Vaša šansa. Osobno ću odgovoriti na sve Vaše upite i nedoumice.