Mame – pokrenite vlastiti online posao od kuće

Mame – pokrenite vlastiti online posao od kuće. Preuzmite kontrolu nad svojim vremenom uz vlastiti online posao. Biti majka i biti poduzetnica su dva najteža zadatka u životu svake žene i nevjerojatan izazov. Izazov koji žene najčešće tjera da odgovore na pitanje, jeste li u mogućnosti ostati kod kuće radeći online posao s djecom ili pokušavate uravnotežiti rad i obiteljski život. Potrebno je puno žongliranja, ljubavi prema sebi, opraštanja i strpljivosti da se sve to odvija.

Kada se ti zadaci spoje u jedno, onda znate da s takvim ženama nema šale i da su spremne za sve što im život servira. Iako je vrlo često takav pothvat iznimno zahtjevan, evo zašto žene ipak istinski vole biti mame poduzetnice.

Djeca kao poslovna inspiracija

Mnoge mame poduzetnice se slažu da su im upravo njihova djeca bila izvor inspiracije i dobrih poslovnih ideja. Gledate ih kako rastu i kako se mijenjaju njihove potrebe. Također, uviđate vaše potrebe, dileme i teškoće tijekom odgoja, a sve vas to „natjera“ da razmislite koja bi mogla biti najbolja rješenja.

Neka vaša djeca vide vaš utjecaj na svijet u cjelini

Strukture i pravila koja nametnemo same sebi da držimo sav život odvojeno mogu ponekad uzrokovati više anksioznosti nego olakšanja za organiziranje vremena. Često mislimo da je održavanje našeg poslovnog života odvojeno od vremena koje provodimo s našom djecom. Trebamo pokazati našoj djeci da znaju i vide što radimo za život jer im tako možemo pružiti šire razumijevanje tko smo mi kao osobe. Ako ne možete dovesti svoju djecu da vide kako radite, pronalaženje načina da im pokažete ono što radite kada niste s njima mogu pomoći djetetu ne samo da se osjećaju sigurnije kad se razdvojite, već vas bolje upoznaju.

Pustite ih da vide koliko naporno radite

Ako i kad postanete majka, želite biti sigurni da vaša djeca doista razumiju vaš “posao”. Bez obzira čime se bavite u trenutku, kućanstvom ili poslovnim obavezama.

Izložite djecu različitim stilovima posla

Postoji toliko mnogo poslova, a sve više majki otkriva da njihov raspored nije uvijek od 9 do 17 sati. Često, radno vrijeme se događa kad su s djecom. Iako osjećaju da postoji vrijeme za isključivanje i koncentriranje na rituale za spavanje, za domaću zadaću i za vrijeme obroka, osjećaju i da djeca gledajući kako rade, razvijaju razumijevanje da postoje sve vrste poslova i otvaraju oči na opcije koje će se i njima ponuditi u budućnosti.

Podijelite svoje strategije s djecom, koje će postati nacrti za njihove životne vještine

Roditelji koji rade često osjećaju da im je potrebno zadržati svoj posao “u uredu”. Mi bi htjeli zadržati napore koji se događaju na poslu ili nesuglasice s kolegom iz naših večernjih razgovora za sebe! A ponekad može biti korisno, uključiti djecu na sve aspekte vašeg posla i naravno, kasnije u vaš život. Razmislite o brojnim pitanjima s kojima se bavite na poslu. Interpersonalni odnosi, balansiranje proračuna, izražavanje kreativnosti i još mnogo toga.

To su sve područja s kojima pokušavamo raditi s našom djecom izvan posla, ali možda naši poslovi daju konkretan primjer kako upravljati tim stvarima. Tada vaša djeca čak mogu imati i prijedloge koji su uvijek dobrodošli.

Mame poduzetnice vole fleksibilno radno vrijeme

Nekad će vam radni dan izgledati kao klasičan posao od 9 do 17, a nekad ćete cijeli dan izmijenjivati poslovne i roditeljske zadatke. Za mnoge mame u tome i jest čar jer mogu balansirati između posla i odgoja na način na koji im to najbolje odgovara. Mame poduzetnice vrlo brzo nauče kako se dobro organizirati i znaju cijeniti vlastito i tuđe vrijeme. Naravno, online posao ima i neke negativne strane, poput onih da cijeli dan možete provesti u pidžami, a da to nitko neće znati ili da vam se posao svede na rad u kasnim noćnim satima.

Balans majčinstva i posla

Važno je da pronađete dobar balans i ne dopustite da vas ponese kolotečina. Imajte na umu da je vrlo važno održavati društvene kontakte i odlaziti na networking događanja te uvijek učiti i graditi vlastito znanje i vještine.

Budite uzori svojoj djeci

Ako ste majka poduzetnica, bit ćete izvrstan primjer vlastitoj djeci da je moguće imati i dobru karijeru i zdravu obitelj. Naravno, ukoliko je u njih uloženo mnogo truda, rada, odricanja i vremena.

Na sinove i kćeri ćete prenijeti vaše radne navike, uz vas će još kao vrlo mlade osobe naučiti mnogo o poslu, ustrajnosti, organizaciji… Pokazat ćete im da mogu uspjeti i sami te ćete im dati dodatnu motivaciju i hrabrost da pokrenu vlastiti biznis bez straha od neuspjeha.

Naučit će da ne moraju birati između posla i obitelji, ali i to da uspjeh na oba polja ne dolazi preko noći i da su sami odgovorni za njega.

Tražite promjenu?

Sigurno želite kreirati drugačiji stil življenja sa više vremena, više fleksibilnosti, više slobode, većom zaradom i priznanjem za vaše napore. Postanite naš poslovni partner i pokrenite svoj vlastiti online posao.

Našom podrškom i iskustvom možemo vam dati mogućnost da kreirate potpuno nov izvor zarade sa jedinstvenim karakteristikama. Želja nam je da Vas pratimo na putu prema uspjehu. Da Vas podržimo u ostvarivanju vaših ciljeva u najuspješnijem timu s izvrsnim materijalima za učenje i obuku.

PODJELI OBJAVU

ISPUNI PRIJAVU

ZADNJE OBJAVE

EVENTI

ISPUNI PRIJAVUZADNJE  OBJAVE