Moja priča

Da Vam se predstavim i kažem par crtica o sebi.

Ja sam Martina, majka predivne djevojčice, supruga i samostalna poduzetnica. Rođena sam 1982. godine u Zagrebu, gdje sam i pohađala školu za osobne usluge. Odmah po završetku školovanja, nastavljam sa dodatnim školovanjem u industriji ljepote. Istovremeno nalazim posao u struci. Nakon 3 godine pokrećem vlastiti posao i krećem u poduzetničke vode sa nepunih 20 godina.

Kao i većini malih i mikro poduzetnika u Hrvatskoj, to je jedan vrlo intenzivan i izazovan period. Niti jedna poduzetnička priča nije laka, pa tako i ova. Vrlo stresan period u mom životu, gdje su vrijeme i stil klasičnog poduzetništva uzele svoj danak. To se najviše odrazilo na moje zdravlje i kvalitetu života općenito. Postala sam nezadovoljna. Nikako nisam uspjela pomiriti uloženo vrijeme sa financijama i to je ono što je postalo frustrirajuće!

U tih 12 godina shvatila sam da nešto moram podhitno promijeniti. Ne želim biti zarobljenik klasičnog poduzetništva čiji se život vrtiti samo oko posla i ničeg drugog. Za mene to jednostavno nije bila opcija. U tom periodu ponudila mi se prilika da započnem suradnju sa jednom američkom kompanijom koja posluje globalno, u čitavom svijetu.

Donijela sam odluku da ću napustiti klasično poduzetništvo, ali da ću i dalje raditi za sebe. Kako je ta kompanija lider u industriji zdravlja i ljepote, to je nešto što je meni bilo blisko i s čime sam ja rezonirala. 2011. godine sklopila sam poslovnu suradnju sa kompanijom i na taj način postala samostalan poduzetnik, ali na jedan sasvim drugačiji način.

Ono što me je najviše privuklo na takav vid suradnje je to što više nisam morala brinuti o najmu prostora, režijama, nabavci robe, zalihama i repromaterijala, zaposlenika, i ono najvažnije naplati. Ono što mi je također bilo važno, da je kompanija stabilna i da između nas nema posrednika, te da nema ograničenja po pitanju zarade i napredovanja.

Unazad tih 1o godina, ona je moj partner i mogu biti bezbrižna jer se kontinuirano razvija i prati trendove na svjetskom tržištu, te su vodeći brend u svijetu.

Što je sada zapravo moj posao?

Na meni je da koristim njihove proizvode i da svoje iskustvo podijelim sa drugima. Drugi dio odnosi se na traženje poslovnih partnera koji također žele nešto promijeniti u svom životu. Osobno ih vodim i podrška sam im na njihovom putu, kako bi i oni ostvarili svoje ciljeve koji su im u životu važni.

Ukratko, objedinila sam da uz pomoć njihovih proizvoda, sebi i svojoj obitelji pružim bolje zdravlje i financijsku stabilnost. S ovom prilikom omogućila sam sebi više slobodnog vremena, bolje zdravlje i bolje financije.

Naš tim je trenutno najuspješniji tim u Hrvatskoj. Svojim smo poslovnim partnerima omogućili besplatnu edukaciju i sve što je potrebno kako bi na što jednostavniji način pokrenuli svoje online poslovanje. Smatram da je online način poslovanja danas najisplativiji način rada, jer nam internet, trendovi i društvene mreže pružaju neograničene mogućnosti.

Možda će Vas moja priča potaknuti da razmislite jeste li zadovoljan poduzetnik ili biste rado nešto promijenili. Biti će mi drago ako se odlučite na suradnju sa mnom i pridružite se mom timu. Ja ću vas voditi i podijeliti sa vama svoje stečeno znanje i iskustvo, kako bi što brže stigli tamo gdje želite.

Nadam se da će vam ove stranice, bar malo, približiti mogućnosti koje Vam se svakodnevno nude, ali ih do sada možda niste uočavali. U svakom slučajau, biti će mi drago upznati vas i razmjeniti ideje.

PODJELI OBJAVU

ISPUNI PRIJAVU

ZADNJE OBJAVE

EVENTI

ISPUNI PRIJAVUZADNJE  OBJAVE