DOGAĐANJA

MARTINA ŠTAJDOHAR

Eventi

WEBINARI, SEMINARI I SASTANCI

Važno je biti u toku, naročito kada ste u poslu. Vrlo je važno, na vrijeme imati dostupne sve informacije koje bi Vam mogle pomoći u poslovanju. Stoga je važno pojaviti se i prisustvovati . Ako se ne pojavite, sigurno nešto propuštate. Najgore od svega, nećete znati što propuštate. Mnogo se toga danas odrađuje on-line no ništa ne može zamjeniti ljudsku interakciju, bez obzira na sve tehnološke mogućnosti koje se danas nude. 
RASPORED

Ovdje možete pronaći informacije o webinarima, seminarima i sastancima na kojima želite prisustvovati, ako ste ozbiljno u poslu ili samo želite vidjeti širu sliku i detaljnije istražiti dodatne mogućnosti.

Raspored

ON-LINE EVENTI

LOKALNI EVENTI

REGIONALNI EVENTI

PRISTUP I REZERVACIJA

Za većinu događanja biti će objavljeno što je moguće više informacija, no to ponekad zaista nije moguće, naročito kada je broj sudionika ograničen ili uvjetovan. Bez obzira na to dali ste potpuno novi, samo se interesirate ili ste već uhodani suradnik, molim da mi najavite prisustvovanje na pojedinom eventu koristeći email formu na dnu stranice.

Kontakt

POVEŽIMO SE

Pravovremen pristup informacijama je važna stvar i čini veliku razliku u poslovanju. Imati pravu informaciju u pravo vrijeme je gotovo neprocjenjivo. To uvijek čini značajnu razliku između uspjeha i neuspjeha. Ako tražite rješenje životnih problema, možda je ovo Vaša šansa. Osobno ću odgovoriti na sve Vaše upite i nedoumice.