INSPIRACIJA RAZLIČITOSTI

MARTINA ŠTAJDOHAR

O meni

INSPIRACIJA RAZLIČITOSTI

Biti poduzetnk u današnja vremena nije nimalo lako. Za mene, to je najbolji posao na svijetu. Sama definiram svoju vrijednost. To je ujedno dobra i loša vijest. A tko određuje koliko Vi vrijedite?

Mnogo puta čujem primjedbe kako je meni lako, kako mi sve polazi od ruke bez optrećenja i da eto baš imam sreće. Nasmijem se na to i idem dalje. Naravno da to nije istina, iako se možda tako čini na prvi pogled. Cijeli sam svoj radni vijek provela u poduzetničkim vodama. Nekada sa manje a nekada sa više uspjeha. Zanimljivo je kako većina ljudi vidi samo jednu stranu priče. Uspjeh te uvijek grli javno dok te neuspjeh šamara u četiri zida. Kada se sve zbroji i oduzme, ne mogu reći da sam nezadovoljna. Kada mi se radi, radim, jer znam za koga i zašto radim. Kada mi se ne radi, ne radim! Možete li Vi isto reći za sebe?

Objave

Par zadnjih objava…

Snovi i inspiracija

By |12 ožujka, 2023|

Snovi i inspiracija Snovi i inspiracija. Lideri imaju velike snove i inspiriraju svoj team! Kako najbolji lideri motiviraju suradnike? Promjena [...]

Moja priča

By |25 veljače, 2023|

Moja priča Da Vam se predstavim i kažem par crtica o sebi. Ja sam Martina, majka predivne djevojčice, supruga i [...]

Kontakt

POVEŽIMO SE

Pravovremen pristup informacijama je važna stvar i čini veliku razliku u poslovanju. Imati pravu informaciju u pravo vrijeme je gotovo neprocjenjivo. To uvijek čini značajnu razliku između uspjeha i neuspjeha. Ako tražite rješenje životnih problema, možda je ovo Vaša šansa. Osobno ću odgovoriti na sve Vaše upite i nedoumice.