ODRICANJE ODGOVORNOSTI

MARTINA ŠTAJDOHAR

Privatnost i poslovanje

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Martina Štajdohar ne može jamčiti da će materijali sadržani na ovoj stranici biti uvijek pregledni ili bez pogreške. Da će oštećenja biti ispravljena ili da su ova web stranica ili poslužitelj/server koji je čini dostupnom bez virusa i/ili potpuno funkcionalni, točni i pouzdani.

Ni u kojem slučaju Martina Štajdohar neće biti odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, koja može proizaći iz korištenja ili gubitka podataka u vezi s korištenjem ove web stranice. Dodatno, Martina Štajdohar se odriče svake odgovornosti proizašle iz manipulacija računalnim sustavom korisnika interneta od strane neovlaštenih osoba. U tom kontekstu, izričito upozoravamo na opasnosti od računalnih virusa i mogućnosti ciljanih napada od strane hakera. Neke poveznice na ovoj web stranici vode na web stranice trećih osoba. Te web stranice nisu ni u kojem obliku pod nadzorom Martine Štajdohar.

Iz tog se razloga Martina Štajdohar se odriče svake odgovornosti za ispravnost, potpunost i zakonitost sadržaja tih web stranica i mogućih ponuda ili usluga koje se nude putem tih web stranica. Kada koristite internet, trebali biste osigurati odgovarajuću zaštitu od virusa i drugih sigurnosnih rješenja. Preporučujemo da pokrenete protuvirusni program prilikom preuzimanja bilo kakvih materijala s interneta. Martina Štajdohar ne može prihvatiti odgovornost za bilo kakav gubitak, ometanje ili oštećenje vaših podataka ili vašeg računalnog sustava koji se može pojaviti pri preuzimanju ili postavljanju podataka na ovoj web stranici.

Svim korisnicima ove web stranice strogo je zabranjeno bilo kakvo ubacivanje virusa ili drugih materijala koji su zlonamjerni ili tehnološki štetni. Korisnici su posebno upozoreni da Martina Štajdohar zbog same prirode interneta ne može jamčiti sigurnost i tajnost prikupljenih podataka iz posebnih programa, niti odgovarati u bilo kojem smislu u slučaju gubitka ili neovlaštenog korištenja prikupljenih podataka. Korištenjem ove web stranice smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja. Svi gore navedeni uvjeti korištenja stupaju na snagu danom njihove objave na ovoj web stranici.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano uz izjavu o odricanju odgovornosti, kontaktirajte nas na e-mail: admin@martina.stajdohar.com

Kontakt

POVEŽIMO SE

Pravovremen pristup informacijama je važna stvar i čini veliku razliku u poslovanju. Imati pravu informaciju u pravo vrijeme je gotovo neprocjenjivo. To uvijek čini značajnu razliku između uspjeha i neuspjeha. Ako tražite rješenje životnih problema, možda je ovo Vaša šansa. Osobno ću odgovoriti na sve Vaše upite i nedoumice.