SURADNIK NA PRVOM MJESTU

MARTINA ŠTAJDOHAR

Suradnja

RAD I PODRŠKA

Važno je naglasiti da suradnici (poslovni partneri), nisu ničiji zaposlenici. Oni su samostalni poduzetnici. Ja ne radim za Vas, niti Vi radite za mene. Ja ću pokazati što i kako radim i koji mi to rezultat donosi. Vi, kao moj suradnik, možete raditi kao i ja pa će te imati rezultat kao i ja. Možete implementirati neki svoj model u posao, ako smatrate da će vam to donijeti bolji rezultat, mada se to rijetko preporučuje i isplati. U oba slučaja imati će te moju podršku. Ovo je posao koji se uči isključivo kroz rad i praksu. I to je ono što Vam ja mogu ponuditi. U proteklih desetak godina, vidjela sam svašta i otkrila bar 273 načina kako se ovaj posao ne radi. Istovremeno sam naučila kako ga raditi efikasno i sa rezultatom!
VOĐENJE, BRENDIRANJE I KONSTANTAN RAD

To je ono što možete očekivat od mene, kada se pridružite mom timu. Pa zar samo to, reći će neki, ali razmislite. Što vam više zaista treba za uspjeh? Skupa slijedimo dokazani poslovni model, skupa padamo, skupa se dižemo i rastemo. Ne kažem da će biti lako, ali znam da je vrijedno!

Rad

PROCESI USMJERNI NA REZULTAT

Strah je iluzija

By |15 ožujka, 2023|

Strah je iluzija Strah je iluzija! Zašto je to tako? Odgovor je vrlo jednostavan. Strah je manifestacija življenja naših života [...]

Uspjeh

By |15 ožujka, 2023|

Uspjeh Uspjeh - Vrlo vjerojatno ne postoji čovjek na svijetu koji se barem jednom u životu nije zapitao koja je [...]

Kontakt

POVEŽIMO SE

Pravovremen pristup informacijama je važna stvar i čini veliku razliku u poslovanju. Imati pravu informaciju u pravo vrijeme je gotovo neprocjenjivo. To uvijek čini značajnu razliku između uspjeha i neuspjeha. Ako tražite rješenje životnih problema, možda je ovo Vaša šansa. Osobno ću odgovoriti na sve Vaše upite i nedoumice.