KOMPANIJA PARTNER

MARTINA ŠTAJDOHAR

O tvrtci

GLOBALNI DOSEG

Svijetski lider u proizvodnji dodataka prehrani, na prirodnoj bazi, sa preko 40 godina iskustva i tradicije, i poslovnicama u više od  180 zemalja svijeta.

Forever je multi-milionska međunarodna kompanija, sa sjedištem u Scottsdaleu u Arizoni, koja poslije u preko 180 zemalja svijeta! Najveći je svjetski proizvođač aloe vere i proizvoda na bazi aloe vere. Rex Maughan, osnivač kompanije uvjek je inzistirao da kompanija bude prvenstveno usmjerna na ljude a ne na profit. U tom smislu, poslovna politika, gotovo da nije doživjela značajne promjene za sve vrijeme poslovanja. Više od 10 miliona poslovnih suradnika diljem svijeta uspješno surađuju sa ovom kompanijom, koristi njezine proizvodne resurse, poslovne sustave i ugled, kako bi osigurali sigurniju i zdraviju budućnost za sebe i svoje obitelji.

Kompanija je osnovana 1978 godine, i sve vrijeme postojanja bilježi stabilan konstantan godišnji rast, te je u zadnjih 40 godina izrasla u pravog globalnog giganta. Od samog osnutka kroz sve aspekte svog poslovanja poštuje prirodu i zalaže se za ekološko poslovanje! Odgovornost prema okolišu je jedan od osnovnih postolata zdravog poslovanja.

Kakva je ovo kompanija, zaista? Zašto Vam nudim suradnju? Gdje se vi možete pronaći u svemu tome? Odgovore na ova i neka druga pitanja možete pronaći u nastavku…

Forever Living

Par detalja…

Kontakt

POVEŽIMO SE

Pravovremen pristup informacijama je važna stvar i čini veliku razliku u poslovanju. Imati pravu informaciju u pravo vrijeme je gotovo neprocjenjivo. To uvijek čini značajnu razliku između uspjeha i neuspjeha. Ako tražite rješenje životnih problema, možda je ovo Vaša šansa. Osobno ću odgovoriti na sve Vaše upite i nedoumice.